Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKolakušić se vraća

28.07.2020 23:38:14

Mislav Kolakušić ne namjerava ostaviti posao nedovršenim već kreće u organizaciju političke opcije spremne za sljedeće parlamentarne izbore.

"U sljedećim godinama povezat ćemo se s europskim partnerima, stvoriti organizaciju i financijske preduvjete koji će nam omogućiti ravnopravniju borbu s HDZ-om. Tražit ćemo podršku i dokazati da ne postoji nitko spremniji i sposobniji provesti smislene promjene u Hrvatskoj i zaustaviti bezglavu i neodgovornu politiku kojom danas HDZ ugrožava Hrvatsku i većinu njenih građana." rekao je Mislav Kolakušić.

U postu je napisano: - Mislav Kolakušić danas je najvidljiviji i najpraćeniji hrvatski zastupnik u Europskome parlamentu i političar s ozbiljnom podrškom građana, unatoč činjenici da ne sudjeluje u domaćoj politici niti nastupa u hrvatskim medijima. Po uvjerenju stranice koju potpisuju Građani za Mislava Kolakušića, on je i jedini istinski politički lider u današnjoj hrvatskoj politici, retorički najjasniji, beskompromisan i stručan u području ostvarivanja pravne države i borbe protiv političke korupcije.

Dodali su: - No, za promjene u Hrvatskoj zbog kojih je napustio sigurno radno mjesto i od kojih ne želi odustati potrebna je još ozbiljnija podrška građana, a ona u u postojećem sustavu nije moguća bez značajne organizacije, ozbiljnih financijskih sredstava i ozbiljnih ljudi. Na izborima koji su netom održani takve preduvjete za izborni uspjeh nije bilo moguće osigurati, ali Mislav Kolakušić ne namjerava ostaviti posao nedovršenim već kreće u organizaciju političke opcije spremne za sljedeće parlamentarne izbore.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari
  • 31.07.2020. 04:20
    Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.
  • Pogledaj sve komentare...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju