Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNamješten Natječaj za novu ravnateljicu Hitne ?

12.10.2020 17:37:12
Izbor nove ravnateljice za Hitnu medicinu Ličko senjske županije prerasta u aferu, jer prema neslužbenim informacijama Natječaj je namješten da na kraju nova ravnateljica postane Martina Brmbolić  iz  Gospića. 

Upravno vijeće od četvero kandidata za novu ravnateljicu je imenovalo Martinu Brmbolić, dok ostalih troje kandidata uzalud su se natjecali. U borbu za novi mandat ušla je dosadašnja, sada već bivša ravnateljica Elizabeta  Dragičević iz Udbine, te dr.Mira Biondić  Tomljanović iz Senja i  dr. Bojan Glažar iz Rijeke. 
Upravno vijeće na čelu sa liječnikom iz Lovinca Vlatkom  Duvnjakom 08.listopada je odlučilo da će nova ravnateljica biti Martina  Brmbolić. Na dužnost će stupiti 26.listopada, a već danas portali koje kontrolira i financira Ličko senjska županija pod kontrolom župana Darka Milinovića novu ravnateljicu su ubacili u lokalne političke vode, pa  mnogi sumnjaju da se iza izbora krije lokalna politika koju kreira ličko senjski župan na odlasku.


 Kada se pogledaju svi kandidati, najmanje staža u struci ima upravo izabrana Martina Brmbolić, jer uz dosadašnju ravnateljicu Elizabetu  Dragičević, dvoje ostalih kandidata dolaze iz liječničke struke.Sada je jasnije zašto nije objavljena slika nove ravnateljice hitne medicine.

 Jednom od kandidata koji je udovoljavao sve uvjete iz natječaja doktoru Bojanu Glažaru nije pomoglo niti što je Dragovoljac domovinskog rata i hrvatski branitelj koji gotovo 20 godina pliva rijekom Likom od jezera Kruščica u čast poginulim  hrvatskim  braniteljima  u  Oluji, kao  niti  drugom  kandidatu  Miri  Biondić Tomljanović  koja  se  natjecala  sa  mjesta  ravnateljice  Zavoda  Hitne  medicine  u  Senju. 

www.slobodnalika.com,  sve  otkriva

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com