Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMilinović da može prošlost bi obrisao jedinim perom

12.10.2020 20:15:05
Da prošlost sva stane na jednu školsku ploču, župan  Darko Milinović  smočio  bi spužvu i čas je svu obrisao, tako se može opisati ponašanje   posljednje  vrijeme političkog vladara Like posljednjih skoro dvadeset godina. Milinović je krenuo od HDZ-a, koji mu danas više ne treba, jer lipo je živio tih dvadeset godina, kao  Kralj. Sada kada je izbačen iz HDZ-a  i kada su mu zatvorena potpuno vrata, sada  sanja nove lipe političke lokalne snove. Praktično, ispada što je god do sada bilo nije ništa valjalo, pa ispada da je umjesto Milinovića netko drugi vladao, kadrovirao, da je netko drugi tražio  kartu više za  pustu  Liku, i da je u konačnici netko drugi kriv za sve ono loše, a lošeg je bilo da ne može stati u jednu kompoziciju vlakova. 

LIPO  VLADANJE  U  BUDUĆNOSTI

Da se bliska prošlost briše, a budućnost se lipo novom tintom piše svjedoči i vijest o namještenom izboru, ravnatelja Hitne medicine Ličko senjske županije koja  je pod šapom Županije gdje se radi sve po starom, jer ako nisi podoban, možeš biti i General koji je u ratu oslobodio pola Hrvatske,  ali  nećeš  na  funkciju.  HDZ -a više lipo nema u toj priči i sada se lipo biraju novi podobni koji mogu imati deset fakulteta, ali ne smiju biti samo u HDZ-u, po istom obrascu kao prije kada si mogao imati sto titula, a džaba ako nisi imao iskaznicu HDZ-a u džepu. Danas  Milinović  crta  nove  smjerove  i  iz  rasadnika  stare  HDZ-ove  mladeži  koju  je  godinama  izluđivao  govorima  i  plavim  šuškavcima  najavljuje  novu  lipu  budućnost. Drugo  je  pitanje  dali  ljudi  žele  da  Milinović  obriše  dvadeset  godina  svoga  lipog  vladanja, i  okrene  novi  lipi  smjer,  to  se  tek  treba  vidjeti. U  jednom  Milinovića  treba  podržati  jer  on  više  ne  živi  u  svojim  ljepotama  prošlosti, on  želi  iznova  lipo  vladati  i  u  budućnosti.   

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari
  • 15.10.2020. 16:33
    Vidi se da nosonja plače što je u domu Umirovljenika 70 zaraženih od korone nakon jeseni u lici!Ža mu je,osjetljiva je on duša ,ka cipela kad stane u govno.
  • Pogledaj sve komentare...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju