Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKampanja Snaga sa obje strane Velebita, koja podržava Kolindu u Gospiću se raspala

02.12.2019 08:45:10
Kolindi Grabar Kitarović 22.prosinca priprema se   sapunanje daske u Gospiću. To je više nego sigurno, jer se odavno izgubila Snaga sa obje strane Velebita. "Kampanju", "snagu" "HDZ" u Gospiću preuzeo je otac i sin Miro i Erenst Petry, što je dokazalo  da je osuđeno na novu političku propast u Gospiću gdje je članstvo HDZ-a duboko podjeljeno i razočarano, a žrtva će nema sumnje biti Kolinda Grabar Kitarović koja može 20 dana do izbora objesiti mačku o rep pobjedu u Gospiću. Da se radi o pripremi jedne velike prevare svjedoči da vođe kampanje do jučer su se klele u Franju Tuđmana, no na štandovima gdje se prikupljaju potpisi u Gospiću nema više slika Franje, na čijem se liku temeljio slogan Snaga sa obje strane Velebita. Da je sve pretvoreno u kokošarenje svjedoči i slika od petka gdje je kandidat za predsjednika Miroslav Škoro, dok je išao na štand učeničke zadruge Ričina došao se pozdraviti na pusti štand "HDZ" gdje se skupljaju potpisi za Kolindu, da bi Ernest Petry preko portala Lika portal koga je otvorio objavio, kao malo dijete da je Škoro došao podržati Kolindu !, a  mnogi  to  tumače  kao  Škorino  sprdanje, a  što samo svjedoči o rasulu i jednom dječjem igrokazu koji će skupo platiti Kolinda, niti orala niti kopala !.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Gospodarstvo

Mladi Kolačevići ponos Like

29.08.2020 20:24:09

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com