Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNajbolja prilika da posjetite Pećinski park Grabovaču

13.10.2020 21:12:09

Povodom promotivne akcije „Tjedan odmora vrijedan“ Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“ osigurati će popust od 50% na cijenu ulaznice u špilju Samograd u razdoblju provođenja akcije ( od 16. do 25. listopada 2020. godine ). Cijena ulaznice iznosit će 25 kuna po osobi.

Posjetite jedini Pećinski park u Hrvatskoj te uz stručnog vodiča otkrijte čari špilje Samograd, jedne od najstarijih turističkih špilja u Hrvatskoj! Obilazak traje oko 75 minuta (špilja Samograd i poučna staza Fauna). Špiljom Vas vode isklesane kamene stepenice s metalnim rukohvatima, 345 metara u utrobi zemlje. Osim špilje Samograd, svi ostali sadržaju u parku su besplatni – Panov labirint, dječje igralište, vidikovac sa šumskim orguljama, poučne staze…Dođite i uživajte u jesenskim bojama Pećinskog parka!

„Tjedan odmora vrijedan“ je promotivna akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice koju je podržalo i Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja. Cilj ovog projekta je osigurati građanima Republike Hrvatske u pred i post sezoni povoljniju ponudu. Akcija će se provoditi u razdoblju od 16. - 25. listopada 2020. godine u kojem će ponuda biti snižena za 50%.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju