Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNajbolja prilika da posjetite Pećinski park Grabovaču

13.10.2020 21:12:09

Povodom promotivne akcije „Tjedan odmora vrijedan“ Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“ osigurati će popust od 50% na cijenu ulaznice u špilju Samograd u razdoblju provođenja akcije ( od 16. do 25. listopada 2020. godine ). Cijena ulaznice iznosit će 25 kuna po osobi.

Posjetite jedini Pećinski park u Hrvatskoj te uz stručnog vodiča otkrijte čari špilje Samograd, jedne od najstarijih turističkih špilja u Hrvatskoj! Obilazak traje oko 75 minuta (špilja Samograd i poučna staza Fauna). Špiljom Vas vode isklesane kamene stepenice s metalnim rukohvatima, 345 metara u utrobi zemlje. Osim špilje Samograd, svi ostali sadržaju u parku su besplatni – Panov labirint, dječje igralište, vidikovac sa šumskim orguljama, poučne staze…Dođite i uživajte u jesenskim bojama Pećinskog parka!

„Tjedan odmora vrijedan“ je promotivna akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice koju je podržalo i Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja. Cilj ovog projekta je osigurati građanima Republike Hrvatske u pred i post sezoni povoljniju ponudu. Akcija će se provoditi u razdoblju od 16. - 25. listopada 2020. godine u kojem će ponuda biti snižena za 50%.


www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju