Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKolakušić je hit kod građana prvog dana prikupljanja potpisa

22.11.2019 14:19:09

Osijek jutros u 9.30 h, prvi dan skupljanja potpisa za izbor predsjednika Republike Hrvatske. Za štandom kandidata Mislava Kolakušića stoji žena u poodmakloj trundnoći. U redu je dvadesetak ljudi, svi čekaju kako bi se potpisali…Slika je to samo iz jednog grada u kojima se narednih 12 dana skupljaju potpisi za ulazak u utrku za Pantovčak. Za preskočiti tu stepenicu kandidati će ih trebati imati 10.000. Po podacima s terena, Mislav Kolakušić bi mogao biti prvi od onih koji će ih supiti, iako nema registriranu stranku. Iza njega, kaže, stoje sami građani.

S druge strane u oči upadaju prazni štandovi predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića. Na njima od samog jutra – pustoš.

Ako će biti po onoj staroj da se ‘po jutru dan poznaje’ ovi bi predsjednički izbori mogli značiti iznenađenje. I to prvenstveno za one koji popularnost predsjedničkih kandidata mjere anketama kojima nas mediji svakodnevno obasipaju.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com