Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjVeliki uspjeh Šutića

25.12.2019 08:54:28

     Iako kada je postao Direktor kampanje i Šef stožera Kolinde Grabar Kitarović za ličko senjsku županiju, neki su bili sumnjičavi na uspjeh, na kraju se po izbornom rezultatu ispostavilo da je izbor Branislava Šutića bio pun pogodak. Šutić je ukazanu priliku najbolje iskoristio i odradio jedan od najboljih poslova od svih direktora kampanja Kolinde Grabar Kitarović u Hrvatskoj. Svjedoče to izborni rezultati Šutić je tako još jednom dokazao organizacijske sposobnosti, posebno u vremena kada HDZ u ličko senjskoj županiji je bio raslojen, a pokazalo se da HDZ ima i drugih u Lici koji mogu odraditi na terenu pobjedničke izborne utakmice.

U  DRUGOM  KRUGU  LAKŠI  POSAO

Sada je posve sigurno da će za Šutića drugi krug izbora, barem što se tiče ličko senjske županije biti puno lakši. Nije zanemarivo da je Kolinda Grabar Kitarović u Šutićevu gradu Otočcu bila sa 44,6 % osvojenih glasova uvjerljivi pobjednik, i dobila je gotovo jednako glasova što su zajedno dobili Zoran Milanović i Miroslav Škoro.

ŽELJELI  GA  DEGRADIRATI

Put  do  Šutićeva  uspjeha  kao  direktora  kampanje  bio  više  nego  trnovit, jer  neki  su  priželjkivali  konačni  politički  pad. Nakon predavanja prikupljenih potpisa u nacionalnim medijima  Šutić se pokušao opasno degradirati od "konkurencije" pa je tako bačen spin kako je ličko senjska županija podbacila u prikupljanju potpisa za Grabar Kitarović, što su izbori posve demantirali. Prikupljeno  je 4 500 potpisa, a na izborima Grabar Kitarović dobila je više od 100 % glasova, čime  je  Šutić  začepio  usta  mnogima, a  posebno  onima  koje  je  neosporan  uspjeh  Šutića  jako  zabolio, a  ako  Kolinda  pobjedi  boljeti  će  još  i  više.   

www. slobodnalika. com,  sve  otkriva 


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju