Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjPOSAO ZA USKOK Župan ličko senjski izložen neviđenom medijskom reketu

19.01.2021 08:55:22Darko Milinović, ličko senjski župan skupo plaća financijski reket lokalnim medijima u Ličko senjskoj županiji.
Koliko je do sada platio reket lokalnim medijima može se samo nagađati za mandata koji ističe za nekoliko mjeseci.Neslužbeno, radi se o velikim novcima poreznih obveznika. Za očekivati je da će prvi čovjek županije izaći u javnosti sa točnim financijskim podacima koliko je platio lokalni medijima reket, što mnogi tumače  kao " kupovinu  mira ". Mnogi se čudi da je prvi čovjek županije pristao na reket. Sam prvi čovjek županije na kraju mandata jučer je potencirao  to pitanje u Ličko senjskoj  županiji  što  je  važno  i  za  slobodu  medija, jer  slobodni  mediji  i   novinari  ne  mogu  biti  reketari.  Javnosti je dobro poznato tko su potencijalni medijski reketari koji su medijski reket proširili po cijeloj županiji,a mnogi zbog straha pristaju na medijske  ucjene. Medijski reket već se dugo zakopitio u Ličko senjskoj županiji.
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju