Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMI SMO TA LIKA U Korenici se ne predaju, iako su primili 20 golova u jednoj utakmici

10.09.2020 22:18:46
Tisuće emocija dok pišemo ovaj tekst. Ponos, tuga, bijes, prkos... Zapravo, najteže je ono kako se osjećamo prenijeti na papir.
Da, primili smo 20 golova. I na tome čestitamo
NK Gaj Mače
. Neka su nam napunili mrežu onako kako niti
GNK Dinamo Zagreb
i
HNK Hajduk Split
ne bi. I to je razlika između velikog i malog kluba. I tu ne mislimo na broj članova ili broj igrača. U svakom slučaju želimo im sreću u nastavku natjecanja.
Hvala svim nacionalnim medijima na izvrsnom izvještavanju. Svi su se natjecali tko će tu vijest iznijeti s većim podsmijehom. Ne smeta nam. I loša reklama je ipak reklama. Dobili smo i poruke podrške i savjete čak i drugih klubova koji su prepoznali naš cilj.
Više od 365 dana radimo na Klubu. Od prostorija do imidža. Krečili smo, lijepili pločice, uređivali te prostorije da uistinu liče na svlačionice. Sređujemo i teren koji nema dimenzije ni za šta više od 1. ŽNL kako bi svi koji igraju prošli bez ozljeda na našoj Grbavici. Imidž "tamo se samo pije" još uvijek nismo uništili jer je klub tako djelovao dvadeset i više godina. Zbog toga i objavljujemo sve na društvenim mrežama. Zbog toga i fotografiramo sve što radimo. Povjerenje između zajednice i Kluba je uništeno, a mi gradimo potpuno novi most. U temelj tog mosta ugradili smo ponovno učlanjivanje u klub, javno, bez cenzure, kako se ne bi učlanilo samo 20ak istomišljenika i donosilo odluke u ime Kluba.
U prvoj godini osvojili smo i Kup i Ligu. Jesmo da, mi smo COVID prvaci! Da smo osvojili ligu u normalnim uvjetima, onda bi prigovor bio da liga nikad nije bila slabija. I istina je, liga je užasna, no mi izbora nemamo. Mogli smo klub ostaviti u povijesti, djecu prepustiti igricama i ulici. No nismo. Krenuli smo u borbu svjesni da neće biti lako. I evo uz ta dva povijesna trofeja, ušli smo u pretkolo hrvatskog Kupa te pokrenuli uzrast početnika. Imamo preko 60 djece u našoj maloj akademiji, a ukupno preko 80 igrača u Klubu. Za nas je to ogroman korak naprijed. Bez obzira na ovaj poraz, biti među 48 klubova Hrvatske za nas je uspjeh vrijedan pamćenja.
I ovaj video ispod je naša jedina svrha. Naša djeca. Iz Bosne, iz Hercegovine, iz Slavonije, iz Dalmacije, iz ostatka Like, s Plitvica i iz Korenice. Bez razlike, svi s jednim ciljem. Igrati nogomet u dresu NK Lika 95.
Pozivamo Vas sve da budete dio Kluba. Radom, donacijom, savjetom, članstvom- sve prihvaćamo. Mlad smo klub, iduće godine punimo 25, tek smo počeli, tek stvaramo nacrte onoga što želimo postići, a to je KLUB ZA BUDUĆNOST.

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju