Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjU Korenici u sedam godina dali medijima koliko je Gospić medijskom balavcu u manje od godinu dana

19.09.2020 00:30:40Da nije bilo famoznog otkrića afere Marketing gdje je grad Gospić u vrijeme korona krize namjestio posao medijskom balavcu iz Zagreba vlasniku portala Lika Club Anti Fumiću nikada se ne bi pokrenula pitanje famoznog ličko medijskog reketa, kome su godinama bili i sada su izloženi lokalni političari koji skupo plaćaju lijepo pisanje, a ako ne plate onda ide medijska deračina, kamatarenje, ucjene, prijetnje.

MALA  BARA  PUNA  MEDIJSKIH  KROKODILA 

Počelo se otkrivati i bistriti medijska lička bara puna mladih i starih medijskih krokodila. Tako je načelnik općine Plitvička jezera Ante Kovač objavio tablicu medijskog za jedne "reketa", za druge " medijske promocije" općine u posljednjih sedam godina gdje kada se sve zbroji općina je dala ukupno jednako novca u sedam godina koliko je medijski balavac iz Zagreba vlasnik luksuznog portala Lika Club dobio sam za samo jedan Ugovor  od  medijski  transparentne gradske vlasti u Gospiću predvođene gradonačelnikom Karlom Starčevićem. Radi se od ukupno oko 250 tisuća kuna koje su u općini Plitvička jezera raspodjeli na sedam godina, dok su u Gospiću dali za jednu godinu. Od Korenice je krenulo, i nastaviti će se po ostalim općinama i gradovima da se konačno zatvori i ta famozna priča ličkih medijskih reketara koji svaki dana siju zlo kako piše medijski balavac iz Zagreba koji je u cijeloj priči kao medijsko malo lane sa Korane  i  koji  je  u  kratkom  vremenu  silno  obogatio,  što  govori  samo  podatak  da  je  iz  općine  Plitvička  jezera  u posljednje  četiri  godine  izvukao  više  od  300  tisuća  kuna. . Biti će zanimljivo vidjeti koliko je i kome platio medijski reket gradonačelnik Gospića Karlo Starčević, Otočca S tipa Kostelac, Senja Sanjin Rukavina, ili župan Darko Milinović, ili Car Perušića ili Gazda Karlobaga  ili  novaljska  fritaja. 

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju