Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjPrava istina odlaska Krmpotića u Irsku : otišao je zbog Milinovića

21.10.2019 06:58:16
Petar Krmpotić, bivši gradonačelnik Gospića o čijem odlaska u Irsku posljednjih dana pišu svi vodeći mediji u Hrvatskoj, trbuhom za kruhom u svojim pedesetima , otišao je zbog župana Darka Milinovića. Nakon što je ostao župan Milinović je na sve načine degradio Krmpotića, koji mu je godinama bio desna ruka, jer Krmpotić je bio tajnik županije na koje ga je mjesto stavio sam Milinović nakon što nije više bio gradonačelnik Gospića. U političkoj borbi Milinovića za opstanak na funkciji župana, Krmpotić nije želio stati na stranu Milinovića jer nije želio otići iz HDZ-a što je Milinović zamjerio Krmpotiću, i čim je ostao župan smijenio Krmpotića sa mjesta tajnika županije za čije obnašanje funkcije Krmpotić je u cijeloj uhljebničkom ešalonu županije imao uvjerljivo najveće znanje i iskustvo. Gospić je danima brujio da će Krmpotić biti višak u novoj sistematizaciji županije, pa priča da Krmpotiću Milinović nudio posao u LIRI je dosta prozirna.Ako je točna ponuda koju je imao Krmpotić ona se svodi da je time Milinović želio maknuti Krmpotića što dalje od županijskih dvora.
www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari
  • 08.11.2019. 18:30
    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)
  • Pogledaj sve komentare...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju