Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjU Korenici u sedam godina dali medijima koliko je Gospić medijskom balavcu u manje od godinu dana

19.09.2020 00:30:40Da nije bilo famoznog otkrića afere Marketing gdje je grad Gospić u vrijeme korona krize namjestio posao medijskom balavcu iz Zagreba vlasniku portala Lika Club Anti Fumiću nikada se ne bi pokrenula pitanje famoznog ličko medijskog reketa, kome su godinama bili i sada su izloženi lokalni političari koji skupo plaćaju lijepo pisanje, a ako ne plate onda ide medijska deračina, kamatarenje, ucjene, prijetnje.

MALA  BARA  PUNA  MEDIJSKIH  KROKODILA 

Počelo se otkrivati i bistriti medijska lička bara puna mladih i starih medijskih krokodila. Tako je načelnik općine Plitvička jezera Ante Kovač objavio tablicu medijskog za jedne "reketa", za druge " medijske promocije" općine u posljednjih sedam godina gdje kada se sve zbroji općina je dala ukupno jednako novca u sedam godina koliko je medijski balavac iz Zagreba vlasnik luksuznog portala Lika Club dobio sam za samo jedan Ugovor  od  medijski  transparentne gradske vlasti u Gospiću predvođene gradonačelnikom Karlom Starčevićem. Radi se od ukupno oko 250 tisuća kuna koje su u općini Plitvička jezera raspodjeli na sedam godina, dok su u Gospiću dali za jednu godinu. Od Korenice je krenulo, i nastaviti će se po ostalim općinama i gradovima da se konačno zatvori i ta famozna priča ličkih medijskih reketara koji svaki dana siju zlo kako piše medijski balavac iz Zagreba koji je u cijeloj priči kao medijsko malo lane sa Korane  i  koji  je  u  kratkom  vremenu  silno  obogatio,  što  govori  samo  podatak  da  je  iz  općine  Plitvička  jezera  u posljednje  četiri  godine  izvukao  više  od  300  tisuća  kuna. . Biti će zanimljivo vidjeti koliko je i kome platio medijski reket gradonačelnik Gospića Karlo Starčević, Otočca S tipa Kostelac, Senja Sanjin Rukavina, ili župan Darko Milinović, ili Car Perušića ili Gazda Karlobaga  ili  novaljska  fritaja. 

www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju