Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjLičko senjska županija na aparatima, politički gubernator završio u samoizolaciji

24.10.2020 22:24:51
Ličko senjska županija je na "aparatima". Politički gubernator županije je završio u samoizolaciji. Vijest je odjeknula jače nego kada je Drug Maršal Josip Broz Tito umro točno prije 40 godina, jer u 20 godina političke gubernije, njena povijest će pisati da je Gubernator završio u samoizolaciji, i  to  zbog  Covida  19.  

Javnost je na nogama. 

Politički gubernator danas je javnost izvijestio da je u samoizolaciji, a sutra će slati javnosti svoje nove dijagnoze.Javnost i fanovi gotovo da ne spavaju čekaju nove dijagnoze. Od danas paraliziran je rad ličko senjske županije, do daljnjeg obustavljena su lipa fotografiranja i svečana uručivanja novčanih čekova i građevinski dozvola.

Gradonačelnik Gospića je usred novih okolnosti  je  zabrinut, a probleme pravi i loše vrijeme  u  Gospiću  gradu  gdje  vlada  korona.

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju