Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMože li županija funkcionirati bez doktora Milinovića ?

26.10.2020 21:42:26


Ličko senjska županija nalazi se u stanju kaosa od kad je župan Darko Milinović u izolaciji.
 

Stanje je potpuno izmaklo kontroli jer županijske institucije posljednje četiri godine živjele su na "snagi" župana,  njegovoj političkoj moći, političkoj ostavštini, političkoj guberniji. Stali su milijunski projekti, nema sjednica Skupštine, djelatnici u županiji svako jutro samo jedna misao mori kako je župan, kada će se vratiti, kada će se nastaviti dodjela donacija, prijemi, fotografiranja. Sve stoji, kao da je vrijeme stalo. I lokalni mediji su u banani zbog izolacije doktora Milinovića, jer nema slika, nema tona. Najviše među medijima plaču na Radio Gospiću koji je praktično ostao bez vijesti jer posljednje vrijeme župan ličko senjske županije je u eteru Radio Gospića iskakao kao iz paštete. Zabrinuti su i lokalni političari, suci, poduzetnici, bosonoga vojska,mladež i cijela svita iz gospićke naj modernije autobus generacije. Posebno  su  zabrinuti  hrvatski  branitelji  i  Udruge  proistekle  iz  rata.  

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju