Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, Senj

UVJETI I PRAVILA KORIŠTENJA

 

Suglasni ste da korištenjem bilo kojeg dijela portala slobodnalika.com prihvaćate ove uvjete i pravila korištenja.

Dužnost je svakog korisnika da redovito čita uvjete i pravila korištenja, a smatra se da je korisnik opetovanim korištenjem portala slobodnalika.com ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznat s ovim uvjetima i pravilima korištenja, te da ih je u cijelosti razumio.

Niti jedan dio portala slobodnalika.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje bilo kakvih nezakonitosti.

PORTAL slobodnalika.com

Portal posjetiteljima s poštenim namjerama osigurava korištenje sadržaja portala slobodnalika.com. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala slobodnalika.com ukoliko ne krše uvjete i pravila korištenja.

Portal slobodnalika.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kojeg kreiraju posjetitelji, te linkova na vanjske stranice.

Portal slobodnalika.com sadržaje objavljuje s poštenim namjerama. Sve sadržaje portala slobodnalika.com koristite na vlastitu odgovornost i slobodnalika.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup portalu slobodnalika.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je drugačije naznačeno.

AUTORSKA PRAVA

Slobodnalika.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (slobodnalika.com, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je slobodnalika.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah ukoliko se eventualno ustanovi istinitost sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

slobodnalika.com sadržava linkove na internetske stranice izvan vlastitog portala. slobodnalika.com linkove objavljuje u poštenoj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Slobodnalika.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Slobodnalika.com se obavezuje da će u poštenoj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Slobodnalika.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internetskom provideru) ili podatke unesene prilikom registracije. Ove podatke slobodnalika.com koristi kako bi imao informacije o profilu korisnika, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje i koristi. Temeljem tih podataka dobivaju se podaci o interesnim područjima i traženim sadržajima. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznate svjetske internetske stranice poput Googlea, Yahoo-a itd.

Slobodnalika.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput imena i prezimena te e-mail adrese, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Slobodnalika.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala slobodnalika.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na portal slobodnalika.com korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i zaporku.

Slobodnalika.com nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji se njime služi.

Slobodnalika.com je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Slobodnalika.com zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti portalu slobodnalika.com neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa. slobodnalika.com ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkih računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

DRUGI KOMUNIKACIJSKI SERVISI

Obavezujete se da nećete:

  • koristiti komunikacijske servise za piramidalne sheme, lančana pisma, junk mail, spam ili bilo koji drugi oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja
  • maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa
  • objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
  • uploadati ili širiti sadržaje zaštićene autorskim pravima
  • uploadati fileove koji sadržavaju viruse, crve, trojane ili bilo kakav software koji nanosi štetu
  • lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika
  • sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s portalom slobodnalika.com
  • kršiti bilo koji važeći zakon

Slobodnalika.com nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima.

Komunikacijski servisi ponuđeni su korisnicima besplatno u poštenoj namjeri, a slobodnalika.com ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

PORUKE PORTALA SLOBODNALIKA.COM I SPONZORA

Slobodnalika.com može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti portala slobodnalika.com i sponzora.

MODIFICIRANJE I PROMJENE UVJETA I PRAVILA

Slobodnalika.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira uvjete i pravila. O važnim promjenama i dopunama slobodnalika.com može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu slobodnalika.com smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.